Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2009

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LIONS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ


Λάβαμε την παρακάτω ενημερωτική επιστολή από τη Γραμματεία του Θέματος:

"Ηράκλειο, 6 Οκτωβρίου 2009

Αγαπητή/έ Φίλη - Φίλε Πρόεδρε

Η επιτροπή Συντονισμού και Οικονομικών Πόρων του Θέματος 117Α μετά από προσπάθεια πέντε και πλέον μηνών Σας γνωρίζει ότι η Νέα Πιστωτική Κάρτα Lions Club District 117A VISA – Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη για τις καθημερινές συναλλαγές.

Αφού έγιναν όλες οι τυπικές - ουσιαστικές - νομικές ενέργειες τόσο από το Θέμα 117A όσο και από την τράπεζα Πειραιώς μπορούν πλέον όλα τα Μέλη και οι φίλοι των μελών των Λεσχών να αποκτήσουν την πιστωτική κάρτα – Lions Club Visa- με την συμπλήρωση της αίτησης που θα σας δοθεί, φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας και φωτοτυπία της Αστυνομικής σας ταυτότητας.

Η απόκτηση της Lions Club Visa κάρτας δεν έχει κανένα κόστος για τα μέλη και τους φίλους του Θέματος 117Α . Αντίθετα από κάθε εγγραφή ή κίνηση του λογαριασμού, δηλαδή από κάθε συναλλαγή, θα υπάρχει ώφελος για το Θέμα και τις Λέσχες ( π.χ. προνομιακοί όροι δανεισμού, άτοκες δόσεις, δυνατότητα ανάληψης μετρητών ανά πάσα στιγμή, κάλυψη αγορών, ταξιδιωτική βοήθεια, δώρα, Bonus κ.τ.τ.).

Το επιτόκιο τυχόν ακάλυπτου υπόλοιπου της κάρτας έχει ορισθεί να είναι το μικρότερο της τραπεζικής αγοράς. Επίσης το πιστωτικό όριο της κάρτας είναι 3.000 ευρώ. Τέλος λόγω της προφανούς ωφέλειας που θα προκύψει θεωρώ ότι η συμβολή μας πρέπει να είναι άμεση για την επίτευξη του στόχου μας.


Με Λαϊονική Εκτίμηση
Ο Επίτροπος της Επιτροπής

L.Μηνάς Χατζηδάκης"

Καλόν είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι LIONS και φίλοι μας να σπεύσουν να προμηθευθούν τη νέα κάρτα ή να αλλάξουν τις κάρτες τους με αυτή των LIONS.

Μια πολύ καλή κίνηση του νέου μας Κυβερνήτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.