Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Επίσημη Επίσκεψη Κυβερνήτου Θ.117Α


Το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου 2011 η Λέσχη μας δέχθηκε την επίσημη επίσκεψη της Κυβερνήτου Θ.117Α, L.Ελπίδας Βάπτισμα, και των συνεργατών της.

Αναμνηστική φωτογραφία της Λέσχης κατά την επίσημη επίσκεψη της Κυβερνήτου.


Την συνοδεία της Κυβερνήτου αποτελούσαν ο Β΄Αντικυβερνήτης του Θέματος, L.Παναγιώτης Χατζημαλλής,   η Γραμματέας του Θέματος, L.Μπέσσυ Πεφάνη, και η Πρόεδρος Ζώνης 2 (Περιοχής ΙΙΙ), L.Κατερίνα Γεωργούτζου. Η Α΄ Αντικυβερνήτις, L. Πέννυ Εμμανουήλ, σε επιστολή της προς την Λέσχη επικαλείται ανειλημμένες υποχρεώσεις οι οποίες δεν της επέτρεψαν να συνοδεύσει την Κυβερνήτη στην επίσκεψή της.

Η Λέσχη είχε την τιμή να δεχθεί την Κυβερνήτη σε Ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του L.Βασιλείου Παπαδόπουλου στο πάντα φιλόξενο ξενοδοχείο ASTIR HOTEL PATRAS. Αφού έγινε παρουσίαση της Κυβερνήτου στα μέλη και ανάγνωση του βιογραφικού της, της δόθηκε ο λόγος.

Η Κυβερνήτης, L.Ελπίδα Βάπτισμα, απευθυνομένη προς την Ολομέλεια της Λέσχης.
Τα λεγόμενα παρακολουθούν ο Πρόεδρος της Λέσχης μας, L.Βασίλειος Παπαδόπουλος (κέντρο),
και ο Β΄ Αντικυβερνήτης, L.Παναγιώτης Χατζημαλλής.
Η Κυβερνήτις στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα Μέλη έκανε και μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμά της. Αναφέρθηκε με δύο λόγια στη Λέσχη και στην προσφορά των έμπειρων μελών της τόσο στην ίδια την Λέσχη, όσο και στο Θέμα. Έκανε λόγο για την κατάσταση του Θέματος γενικά. Αναφέρθηκε στα προγράμματα του Διεθνούς Προέδρου (a million tree planting και My Club, my family), όπως επίσης στην Μεσογειακή Συνδιάσκεψη, η οποία τον Μάρτιο του 2012 θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Τέλος η Κυβερνήτης τόνισε ότι είναι ανάγκη ένα μεγάλο λαϊονικό έργο να γίνει στην Πάτρα και κατέθεσε τις ιδέες και προτάσεις της επί του θέματος.
Στιγμιότυπο από την Ολομέλεια

Τον λόγο έλαβαν ιεραρχικά και τα μέλη της συνοδείας της Κυβερνήτου, τα οποία επίσης επήνεσαν την Λέσχη αλλά και προσέθεσαν τις δικές τους απόψεις και κατέθεσαν νέους προβληματισμούς.

Η συνεδρίαση έκλεισε με ελεύθερη συζήτηση, το γνωστό Face to Face των μελών με την Κυβερνήτη, όπου λαμβάνει χώρα και το πιο ενδιαφέρον μέρος της συζήτησης, αφού όλοι κινούνται εντός των ορίων της ευπρεπείας ασφαλώς, αλλά χωρίς αυστηρούς τύπους και πρωτόκολλο. Μεταξύ Κυβερνήτου Θ.117Α, L.Βάπτισμα, και Προέδρου της Λέσχης, L.Βασιλείου Παπαδόπουλου, αντηλλάγησαν Banners, pins και directories.

Η καθιερωμένη ανταλλαγή Banners μεταξύ της Κυβερνήτου και του Προέδρου της Λέσχης. 

Η Λέσχη  διά του Προέδρου της L.Παπαδόπουλου προσέφερε εθιμοτυπικά στην Κυβερνήτη ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της αχαϊκής γης.

Η ζωηρή συντροφιά κατευθύνθηκε ακολούθως εν πλήρει συνθέσει στο γειτονικό café-restaurant «Σταθμός», όπου και η βραδιά έκλεισε όμορφα εν μέσω συζητήσεων και εδεσμάτων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.