Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η 15η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ LIONS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Παρά τις αντίξοες συνθήκες με τις οποίες έχει έρθει τελευταία η χώρα μας, οι Έλληνες Lions διοργανώνουν με ευθύνη, αξιοπρέπεια και αισιοδοξία την 15η Μεσογειακή Συνδιάσκεψη των LIONS στην Αθήνα. Η διοργάνωση έλαβε χώρα από τις 22 ως τις 25 Μαρτίου 2012.

Παραθέτουμε εδώ τους χαιρετισμούς του Διεθνούς Συντονιστή της Συνδιάσκεψης και της Προέδρου της Συνδιάσκεψης. Περισσότερες λεπτομέρειες ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης : http://www.medconf2012.org


L.Ben Jemaa
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί Lions και Leos
Οι φίλοι μας του ΠΘ 117, Ελλάς- Κύπρος, με επικεφαλής τον PID  Κόκο Νικολαϊδη, τον CC Γιώργο Παπά και την Χάρη Ζαχαριάδου PCC και Πρόεδρο της Συνδιάσκεψης, έχουν την τιμή να διοργανώνουν την 15η Μεσογειακή Συνδιάσκεψη, που θα διεξαχθεί, από  22-25 Μαρτίου 2012.
Το σημαντικό αυτό γεγονός, θα λάβει χώρα στην Αθήνα, το λίκνο της Δημοκρατίας και της Φιλοσοφίας, η οποία ως γνωστόν, διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης της αρχαιότητας.
Οι φίλοι μας αναμφισβήτητα θα καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις, για την επιτυχία της συνάντησης αυτής, αλλά και για να μας διασφαλίσουν μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή, σε μια πόλη που φημίζεται για την φιλοξενία και το ιδιαίτερα ευχάριστο και ήπιο κλίμα της.
Η συμμετοχή σας, στην σημαντική αυτή εκδήλωση των Lions της Μεσογείου, θα δώσει την ευκαιρία σε γόνιμες συναντήσεις,  θα αποτελέσει χώρο ανταλλαγής απόψεων και θα προωθήσει την συνεργασία μεταξύ των Lions και των δύο πλευρών της  Mare Nostrum.
H Συνδιάσκεψη αυτή θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Λαϊονισμού και σίγουρα θα εμπλουτίσει τον διάλογο που αφορά το μέλλον της Μεσογείου, έναν διάλογο που θα διεξαχθεί σε κλίμα  αμοιβαίας φιλίας και σεβασμού
Ben Jemaa
Συντονιστής ΜSO
 


Φίλες και φίλοι Lions
Η άνοιξη στην Αθήνα είναι λαμπερή.
 Η φύση βάζει τα καλά της και οι μυρωδιές των ανθισμένων δέντρων είναι μοναδικές. Ο ήλιος είναι συνήθως λαμπερός και η θάλασσα καταγάλανη.
L.Χάρη Ζαχαριάδου, P.C.C.
Στην μυθική αυτή πόλη, θα πραγματοποιηθεί, φέτος η Μεσογειακή Συνδιάσκεψη. Στην Αθήνα, με τις χίλιες ομορφιές, με τα περίφημα αρχαία της μνημεία και λίγα λεπτά από τον βράχο της Ακρόπολης, οι Lions των Μεσογειακών χωρών και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία, να συζητήσουν για πολιτισμό, για τέχνες, για ιστορία.
 Ακόμα θα μιλήσουν για το περιβάλλον και την γέννηση της ιατρικής, σε τούτη την ευλογημένη μεριά του πλανήτη, την Μεσόγειο και τέλος, θα μιλήσουν για τον Λαϊονισμό, που όλοι υπηρετούμε.
Λαμπροί ομιλητές θα αναπτύξουν τα θέματά τους, διακεκριμένοι Lions θα διαπραγματευτούν Λαϊονικά θέματα και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, θα μας μιλήσουν για πολιτισμό και τέχνες, καθώς είναι γνωστό, πως όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί της ανθρωπότητας ξεκίνησαν από την περιοχή της Μεσογείου.
Θα τιμήσουμε την Mare Nostrum που τα νερά της βρέχουν τα παράλια  των χωρών μας.
Όμως, πέρα όλων αυτών, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ποικίλες εξορμήσεις, σε μουσεία, στον βράχο της Ακρόπολης, στο Σούνιο και για όσους το επιθυμούν και παρατείνουν την διαμονή τους για μία νύχτα, να απολαύσουν μια μονοήμερη κρουαζιέρα, στα τρία νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα, την  Κυριακή 25/3/2012.
Με αγάπη, όλα τα μέλη των Λεσχών του ΠΘ 117 Ελλάς- Κύπρος, σας περιμένουν για να σας προσφέρουν την πατροπαράδοτη Ελληνική φιλοξενία.
Ας δώσουμε λοιπόν, το ραντεβού μας στην Αθήνα, από τις 22-25 Μαρτίου 2012. 

Με αγάπη και εκτίμηση 
Χάρη Ζαχαριάδου PCC   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.