Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ Α΄ ΛΑΪΟΝΙΚΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΙΟΥΛΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)


ΛΕΣΧΗ LIONS ΠΑΤΡΩΝ
«ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ»


ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

1.Αρχές Αυγούστου η Λέσχη οργανώθηκε γραμματειακά, ετοίμασε το ενημερωτικό βιβλίο των Μελών για την χρονιά 2009-10 και κατέστρωσε σχέδιο δράσης. Επίσης πλήρωσε τις συνδρομές Α΄Εξαμήνου τόσο στο Θέμα 117Α όσο και στους Διεθνείς.

2.Στην πρώτη Ολομέλεια της Λέσχης (23 Σεπτεμβρίου) αναπληρώθηκε με εκλογή το κενό του παραιτηθέντος Γραμματέως της Λέσχης, όπως και το κενό που δημιουργήθηκε, βοηθού Γραμματέως. Επίσης προβλήθηκε το DVD του νέου Κυβερνήτου. Παρατηρητής της Ολομέλειας ο κ. Μάριος Σαράντης, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός.

3.Τον Οκτώβριο η Λέσχη ανέλαβε την διοργάνωση της Συνεδρίασης Ζώνης. Ο Πρόεδρος και ο Γραμματεύς της Λέσχης συμμετείχαν στην Συνεδρίαση που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ASTIR στην Πάτρα στις 3 Νοεμβρίου. Παρόντες ήσαν επίσης ο Α΄Αντιπρόεδρος της Λέσχης και ο Κοσμήτωρ.

4.Στις 13 Νοεμβρίου Μέλη της Λέσχης επισκέφθηκαν τα παιδιά της «Κιβωτού της Αγάπης», μίλησαν μαζί τους, χόρεψαν υπό τους ήχους μουσικής, κέρασαν γλυκά και αναψυκτικά παιδιά και προσωπικό και άκουσαν τα αιτήματα του Προέδρου του Ιδρύματος.

5.Η Επιτροπή «Αφίσα για την Ειρήνη» της Λέσχης, συγκέντρωσε 12 έργα από ισάριθμα παιδιά κατάλληλης ηλικίας (9-11 ετών). Ειδική επιτροπή καλλιτεχνών επέλεξε τα δύο καλύτερα και τα απέστειλε στην αντίστοιχη Επιτροπή του Θέματος στις 14 Νοεμβρίου τ.έ..

6.Στις 14 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία της Λέσχης (Πρόεδρος και Κοσμήτωρ) συμμετείχε στο Έκτακτο Συνέδριο του Θέματος στο Ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα.

7.Στις 21 Νοεμβρίου η Λέσχη υποδέχθηκε τον Κυβερνήτη του Θέματος και την συνοδεία του. Ο Κυβερνήτης προήδρευσε Ολομέλειας και συνομίλησε με τα μέλη, ενώ στην συνέχεια παρεκάθησε σε επίσημο προς τιμήν του δείπνο στο Εστιατόριο ΣΕΜΕΛΗ. Ο Ιδρυτικός Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να βραβεύσει τον L.Εμμανουήλ Βολουδάκη, Κοσμήτορα της Λέσχης, με το Βραβείο Εκτίμησης Προέδρου "Lion of the Year" για το λαϊονικό έτος 2008-2009, καθώς και τέσσερα μέλη της Λέσχης με το Βραβείο της 100% Παρουσίας, επίσης για την προηγούμενη χρονιά. Το βραβείο έλαβαν οι: L.Σφυρής, L.Στασινόπουλος, L.Βολουδάκης και L.Μαγκαφάς.

8.Στις 5 Δεκεμβρίου σε επίσημη συνεστίαση η Λέσχη γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, έκοψε τούρτα για τα πρώτα της γενέθλια και προχώρησε σε αδελφοποίηση με την ιστορική Λέσχη LIONS Κερκύρας. Στη Συνεστίαση παρέστη και αντιπροσωπεία της Λέσχης LIONS Κερκύρας με επικεφαλής την Πρόεδρο της Λέσχης L.Γραμμένου.

9.Στις 18 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της Λέσχης παρέδωσε στον Διευθυντή του Ιδρύματος αναπήρων παίδων «Η Κιβωτός της Αγάπης» ένα κιβώτιο με παιδικές τροφές και φρουτόκρεμες, τρια κουτιά με τοματοπελτέδες, ένα τσουβάλι 30 κιλών ρύζι και τρις κούτες γάλακτος εβαπορέ.

10.Το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου, η Λέσχη, σε συνεργασία με άλλες δύο Λέσχες, προέβη σε ενημερωτική εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη (στα πλαίσια του προγράμματος των Διεθνών STRIBES). Σε ειδικό περίπτερο στην Πλ.Γεωργίου διενεμήθησαν φυλλάδια και έγινε έλεγχος διαβήτου σε όσους το επιθυμούσαν και πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

11.Στις 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, η Λέσχη διοργάνωσε ομιλία του L.Γιάννη Αλαβάνου, Α΄ Αντιπροέδρου της Λέσχης LIONS Αθηνών – «ΕΡΜΗΣ», στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, με θέμα «Η Μετανάστευση ως μια νέα πραγματικότητα».



Υ Π Η Ρ Ε Τ Ο Υ Μ Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.