Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΖΩΝΗΣ 1 ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΛΕΣΧΗΣ LIONS ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - "ΝΕΣΤΩΡ"


Στην αναμνηστική φωτογραφία η L.Χρυσομάλλη, Πρόεδρος Ζ.1 Π.IV Θ.117Α, ο L.Μαγκαφάς, Πρόεδρος Λέσχης LIONS Πατρών - "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ" και η L.Μουταβελή, Πρόεδρος της Λέσχης LIONS Καλαμάτας - "ΝΕΣΤΩΡ".

Την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, αντιπροσωπεία της Λέσχης μας είχε την χαρά να ταξιδεύσει ως την Καλαμάτα, με σκοπό να παραστεί στην δεύτερη συνεδρίαση της Ζώνης 1 Περιοχής IV του Θέματός μας. Στη συνεδρίαση, με τη συμμετοχή και αξιωματούχων της Λέσχης Καλαμάτας και υπό την προεδρεία της Ζωνάρχου L.Νέλλας Χρυσομάλλη, συζητήθηκε η πορεία των Λεσχών, η υλοποίηση των προγραμμάτων προσφοράς, οι νέες οδηγίες του Κυβερνήτου και το πρόγραμμα αύξησης και συγκράτησης.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία της Λέσχης μας, παρευρέθηκε στην Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Λέσχης LIONS Καλαμάτας. Η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία. Περισσότερα από 100 άτομα είχαν προσκληθεί και παρέστησαν, ενώ ο Δήμαρχος Καλαμάτας απηύθυνε θερμό χαιρετισμό λαμπρύνοντας με την παρουσία του της εκδήλωση. Επίσης παρών ήταν ο πρ.Κυβερνήτης L.Asdjoern Reidar Hollund, από τη Νορβηγία.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως ο Πρόεδρος της Λέσχης μας εκλήθη να απευθύνει χαιρετισμό, κατά τον οποίον ετόνισε τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ιστορική Λέσχη LIONS Καλαμάτας από τους Lions όλου του ελλαδοκυπριακού χώρου, ευχαρίστησε θερμά για την υπέροχη, σχεδόν οικογενειακή, φιλοξενία και συνεχάρη, τόσο την Πρόεδρο της Λέσχης, L.Γιάννα Μουταβελή, για την εξαίρετη διοργάνωση της βραδιάς, όσο και την L.Χρυσομάλλη, ως Αμέσως Προηγούμενη Πρόεδρο, για την άψογη λειτουργία της Λέσχης.


Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.