Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ


Άρχισε το περίφημο πατρινό καρναβάλι. Η Πάτρα για τον επόμενο καιρό θα δονείται κάθε μέρα και εντονότερα στους ρυθμούς του μεγάλου αυτού γεγονότος ξεφαντώματος.

Όπως είναι γνωστό στους Πατρινούς, η Τσικνοπέμπτη είναι για την Πάτρα παραδοσιακά η ημέρα της Παλιάς ή Άνω Πόλης. Κείνη την ημέρα από το απόγευμα ως το βράδυ, ο κεντρικότερος και ιστορικότερος δρόμος της Παλιάς Πόλης, η οδός Γερμανού, γεμίζει μικροπωλητές και ερασιτέχνες σουβλατζήδες. Ο δρόμος πεζοδρομείται και ο κόσμος πλημυρίζει όλο το μήκος του με κέφι, ζωντάνια, μουσικές και ευρηματικές μεταμφιέσεις.

Από το σκηνικό αυτό δεν μπορεί να απουσιάζει η Λέσχη LIONS Πατρών - "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ". Τα Μέλη μας θα στήσουν από νωρίς το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης την ψησταριά της Λέσχης και τα λαϊονικά μας εμβλήματα και θα ετοιμάζουν σουβλάκια και άλλα εδέσματα, τα οποία θα πωλούν στους Πατρινούς μαζί με άφθονο κρασί και μπύρα.

Η τρέλλα θα βασιλεύει το βράδυ εκείνο και σκοπός μας είναι να περάσουμε καλά και να συγκεντρώσουμε χρήματα για το έργο της Λέσχης. Ελάτε μαζί μας να τσικνίσουμε και να γελάσουμε πίνοντας και τραγουδώντας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.