Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Ο νέος Κυβερνήτης του Θ.117Α L.Γεώργιος Αργυρόπουλος (2010-2011)

Ο νέος μας Κυβερνήτης, L. Γιώργος Αργυρόπουλος, γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1959 και μεγάλωσε στον Πειραιά όπου έλαβε και τις γνώσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακολούθως φοίτησε επιτυχώς στη Σχολή Γραφιστικής και Διακοσμητικών Τεχνών του ΚΑΤΕΕ Αθηνών και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο Essex Αγγλίας όπου και έκανε μεταπτυχιακά στο Marketing, στις Δημόσιες Σχέσεις και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Από νεαρή ηλικία εισήλθε στον Προσκοπισμό όπου έφθασε στο βαθμό του Αρχηγού Συστήματος, εισπράττοντας πολλούς επαίνους από τους βαθμοφόρους και τα μέλη της κοινωνίας της Τ.Ε. Μοσχάτου και του Σ.Ε.Π.
Είναι κάτοχος του Διακριτικού Δάσους Προσκόπων και έχει τιμηθεί για την προσφορά του από το Σ.Ε.Π. με το Χρυσό Μετάλλιο και το δίπλωμα Αδαμάντινο Ιωβηλαίο.

Από το 1986 διατηρεί διαφημιστικό γραφείο και έχει αναπτύξει επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα σε πολλούς τομείς της Διαφήμισης και του Marketing.
Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της τοπικής εφημερίδας «Ανεξάρτητος Δημότης» και ιδιοκτήτης της επίσης τοπικής εφημερίδας «Φαληρική», μέσω των οποίων πάντα αναδεικνύει τις Λαϊονικές δραστηριότητες και επιτεύγματα.
Είναι μέλος της Ε.Σ.Ι.Ε.Α. (Ένωση Συντακτών Ιδιοκτητών Ενημερωτικών Εντύπων Αττικής) και της Ε.Ι.Ε.Τ.Ε.Α. (Ένωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής).

Στην τοπική κοινωνία όπου ζει και δραστηριοποιείται,είναι μέλος της «Φιλοζωϊκής Εταιρείας»και της «Οικολογικής Συνεργασίας» Παλαιού Φαλήρου καθώς και αιμοδότης από νεοτάτης ηλικίας.
Για την κοινωνική εθελοντική προσφορά του έχει τιμηθεί από τον Ε.Ε.Σ. (Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό) Τμήματος Πειραιά και από το Σύλλογο «Οι Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού» Τμήματος Παλαιού Φαλήρου.

Ο L. Γιώργος Αργυρόπουλος εισήλθε στον Λαϊονισμό στις 1/3/1989, ως μέλος της Λέσχης Λάιονς ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ, την οποία υπηρέτησε από όλα τα αξιώματα, και σαν Πρόεδρος για δύο χρονιές (1992-1993,2004-2005).

Από το 2005 είναι ιδρυτικός Πρόεδρος της Λέσχης Λάιονς ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΡΙΤΩΝ, τα μέλη της οποίας τον πρότειναν για την τρέχουσα υποψηφιότητα Αντικυβερνήτη του Θέματος 117Α.

Από το 2006 είναι επί τιμή μέλος του Τάγματος του Αγίου Ευγενίου της Τραπεζούντας, ως Πρόεδρος της Λέσχης ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΡΙΤΩΝ.

Σε επίπεδο Θέματος έχει θητεύσει ως Πρόεδρος Ζώνης (1994-1995), Πρόεδρος Περιοχής (2007-2008) καθώς και σε αρκετές Επιτροπές του Θέματος. Κατά το λαϊονικό έτος 2009-2010 θήτευσε στην θέση του Αντικυβερνήτου, ενώ στο Συνέδριο της Μυτιλήνης εξελέγη Κυβερνήτης για το έτος 2010-2011.

Για την ουσιαστική του δραστηριότητα και σε αναγνώριση των υπηρεσιών του, έχει τιμηθεί από όλους τους Κυβερνήτες με τους οποίους συνεργάστηκε, από αρκετές Λέσχες του Θέματος, καθώς και από το Θέμα LEO σαν Πρόεδρος Επιτροπής του (1996-1997, 1997-1998).

Για την λαϊονική του προσφορά έχει αναγορευτεί Melvin Jones Fellow (1994).
Λόγω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής προσφοράς του υπηρετώντας τον Λαϊονισμό, έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο του Αυστριακού Οργανισμού «Albert Schweitzer».

Από την ημέρα που εντάχθηκε στον Λαϊονισμό έχει παρακολουθήσει όλα σχεδόν τα Εθνικά Συνέδρια του Θέματος 117 (σε δύο ήταν στην Οργανωτική Επιτροπή) και ένα Διεθνές Συνέδριο στο Birmingham της Αγγλίας (1998).

Ο L. Γιώργος Αργυρόπουλος σε όλη τη λαϊονική θητεία του υπήρξε ιδιαίτερα ενεργό μέλος, συμμετέχοντας και ολοκληρώνοντας με επιτυχία ότι του ανατέθηκε σε επίπεδο Λέσχης και Θέματος, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αφοσίωσή του στον Λαϊονισμό και το ιδανικό του ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.

Κείμενο από την επίσημη ιστοσελίδα του Θ.117Α http://www.lionsclubs117.gr

Λήξη Εθνικού Συνεδρίου Μυτιλήνης (Απρίλιος 2010). Ο φακός απαθανατίζει την ηγεσία του Θέματός μας 117Α΄ για το λαϊονικό έτος 2010-2011. Στο κέντρο ο Κυβερνήτης L.Γ.Αργυρόπουλος, αριστερά στη φωτο, η Α΄Αντικυβερνήτης, L.Ελπίδα Βάπτισμα, και δεξιά η Β΄Αντικυβερνήτης, L.Πέννυ Εμμανουήλ. Καλή θητεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.