Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ Θ.117Α

Στις 19 Ιουνίου τ.έ., μέρα Σάββατο, στο ξενοδοχείο Ledra Mariott στην Αθήνα και σε μια κατάμεστη αίθουσα έλαβε χώρα δεξίωση για την Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής του Θέματος 117Α, καθώς και για την Εγκατάσταση του νέου Κυβερνήτου L.Γ.Αργυρόπουλου και των νέων Αντικυβερνητών, Α΄ L.Ελπίδας Βάπτισμα και Β΄ L.Πέννυς Εμμανουήλ. Την ίδια βραδιά εγκαταστάθηκε επίσης και ο νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου Κυβερνητών Π.Θ.117 ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ L.Γ.Λυριτζής.

Ο απερχόμενος Κυβερνήτης L.Ν.Σεβρισαριανός είχε επίσης την ευκαιρία να προχωρήσει σε σύντομο απολογισμό της χρονιάς του και να αποδόσει ευχαριστίες στους συνεργάτες του κατά το προηγούμενο λαϊονικό έτος όπως και να απονείμει διακρίσεις σε πρωτοπόρες Λέσχες και Lions ηγέτες της χρονιάς του.

Η Λέσχη μας "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ" εκπροσωπήθηκε καταλλήλως από τον Αμέσως Προηγούμενο Πρόεδρό της L.Π.Κ.Μαγκαφά και τον θητεύοντα Ταμία της L.Β.Γ.Παπαδόπουλο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Λέσχη μας τιμήθηκε με το Έπαθλο Πεταλλά έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 1260 βαθμούς, ενώ ο Αμέσως Προηγούμενος Πρόεδρός μας L.Μαγκαφάς τιμήθηκε με το Βραβείο Εκτιμήσεως Κυβερνήτου για το λαίονικό έτος 2009-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.