Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΛΕΣΧΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LIONS ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ


Στο youtube φιλοξενούνται εδώ και καιρό τρία εκτενή αποσπάσματα από μιαν εκδήλωση που είχαν οργανώσει το 1997 δέκα περίπου Λέσχες των Αθηνών στο Εθνικό Θέατρο, κατά την οποία τιμήθηκαν μια σειρά από αστέρια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου.

Κυβερνήτης τότε η δραστήρια L.Χάρη Ζαχαριάδου και υπεύθυνος Τελετάρχης ο L.Παναγιώτης Χατζημαλλής, υποψήφιος φέτος για το αξίωμα του Β΄ Αντικυβερνήτου 2011-12. Στο φακό παρελαύνουν σχεδόν όλα τα εν ζωή τότε μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, Ρίζος, Βλαχοπούλου, Βρανά, Κούρκουλος, Παράβας και πολλοί άλλοι. Πρόκειται για μια όμορφη εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης, σαν αυτές που πρέπει να διοργανώνονται από καιρού εις καιρόν.

Πολλές φορές η ατμόσφαιρα γίνεται συγκινητική και ο κόσμος ηλεκτρίζει με το αμείωτο χειροκρότημά του. Χαρακτηριστικές λαϊονικές φυσιογνωμίες ποζάρουν με εμφανώς περισσότερα, μαλλιά και λιγότερα χρόνια και κιλά να τους βαρύνουν. Όμως και αυτό έχει την αξία του, αφού ως ένα μέτρο καταγράφει και την πρόσφατη ιστορία του νοτιοελλαδίτικου λαϊονισμού.


Εδώ οι υπομονετικοί μπορείτε να δείτε τα αποσπάσματα:

http://www.youtube.com/watch?v=hFeX4XWNObQ&feature=mfu_in_order&list=UL

http://www.youtube.com/watch?v=VDMJ1TaR2Uk&feature=autoplay&list=ULFXtiQevml14&index=8&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=yS7r9s86kZE&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.