Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται αισίως ένα έτος από την ίδρυση της νέας ανδρώας Λέσχης της Πάτρας. Ένα έτος πλήρες ικανοποίησης, προσπαθειών και εμπειρίας.

Η Λέσχη μας, θέλοντας να εορτάσει με λαμπρότητα αυτήν την επέτειο, διοργανώνει βραδινό εορταστικό δείπνο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009, στις 8:30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Hotel Astir Patras (Αγ.Ανδρέου ). Την βραδιά εκείνη η Λέσχη θα έχει την ευκαιρία να εορτάσει τα πρώτα της γενέθλια, παρουσία φίλων Lions από την Κέρκυρα, την Αθήνα και την Καλαμάτα, ενώ θα λάβει χώρα και η Τελετή Αδελφοποίησής της με την ιστορική Λέσχη LIONS Κερκύρας. Υπενθυμίζουμε ότι η 5η Δεκεμβρίου έχει ορισθεί από τον Ο.Η.Ε. ως η Παγκόσμιος Ημέρα Εθελοντισμού γεγονός στο οποίο πρόκειται να γίνει ειδική αναφορά.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για την Λέσχη μας η παρουσία Lions, ή απλών φίλων μας, κατά την εορταστική αυτή βραδιά. Η τιμή της προσκλήσεως θα είναι 25€ κατ’ άτομο και το ένδυμα θα είναι βραδινό μετά λαϊονικών διασήμων (για τα μέλη της οργάνωσης). Πέρας προσελεύσεως 8:15 μ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.