Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Επίσημη επίσκεψη στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α των LIONS [Νότιος Ελλάς και Νήσοι] L.Νίκος Σεβρισαριανός το ερχόμενο Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009. Ο Κυβερνήτης θα συνοδεύεται από τον θητεύοντα Αντικυβερνήτη L.Αργυρόπουλο, δημοσιογράφο, την Γραμματέα του Θέματος L.Σαρρή, συμβολαιογράφο, την Πρόεδρο Περιοχής IV L.Ράμμου, δημόσιο υπάλληλο, και την Πρόεδρο Ζώνης 1 L.Χρυσομάλλη, ιατρό αναισθησιολόγο. Ο Κυβερνήτης θα έχει την ευκαιρία να προεδρεύσει ξεχωριστά στις Ολομέλειες κάθε μιας εκ των δύο Λεσχών της Πάτρας. Κατά της διάρκεια των συνεδριών αυτών, θα αναλύσει το φετινό του πρόγραμμα, θα συζητήσει το παρόν και το μέλλον του Λαϊονισμού στην πόλη μας και θα ανταλλάξει σκέψεις με τους αξιωματούχους των δύο Λεσχών και τα απλά μέλη.

Στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου οι δύο Λέσχες θα δεξιωθούν τον Κυβερνήτη και την συνοδεία του σε επίσημο δείπνο στο Εστιατόριο ΣΕΜΕΛΗ, στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου του Α΄. Κατά την δεξίωση θα βραβευθούν από τον Κυβερνήτη μέλη των δύο Λεσχών τα οποία διακρίθηκαν στον Λαϊονισμό για την προσφορά τους και το ενδιαφέρον τους, ενώ παράλληλα θα λάβει χώρα και η εισδοχή στην οργάνωση 18 νέων μελών – εκλεκτών και γνωστών συμπολιτών μας.

Οι φίλοι μπορούν να προμηθεύονται προσκλήσεις στην είσοδο της ΣΕΜΕΛΗΣ πριν τις 9:00. Τιμή προσκλήσεως μετά φαγητού και ποτού 25€. Ένδυμα βραδινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.