Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Κυβερνήτου και της συνοδείας του στην πόλη μας, κατά το περασμένο Σάββατο 21 Νοεμβρίου, τόσο κατά το πρώτο σκέλος της, οπότε και έγινε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Λέσχης μας, προεδρεύοντος του Κυβερνήτου, όσο και κατά το δεύτερο μέρος, το οποίον περιελάμβανε επίσημη συνεστίαση προς τιμήν του υψηλού καλεσμένου στη ΣΕΜΕΛΗ και εισδοχή 18 νέων μελών στην Λέσχη LIONS Πατρών.

Κατά την διάρκεια της Ολομέλειας έγινε αμφίπλευρη λαϊονική ενημέρωση και συζήτηση, ενώ βραβεύτηκαν με το βραβείο της 100% παρουσίας οι Lions Μαγκαφάς, Στασινόπουλος, Βολουδάκης και Σφυρής και με το βραβείο του Lion της χρονιάς ο L.Βολουδάκης. Την συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους 60 φίλοι των LIONS και εκλεκτά μέλη της πατραϊκής κοινωνίας.

Το πρωί της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου, ο Κυβερνήτης, ο οποίος μαζί με την συνοδεία του είχε καταλύσει στον Αστέρα, ανεχώρησε από την Πάτρα δηλώνοντας ικανοποιημένος από την φιλοξενία και ενθουσιασμένος από την πρόοδο του λαϊονισμού στην πόλη.

Εμείς από πλευράς μας του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στην επιτέλεση των πολυεύθυνων καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.