Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ASTIR HOTEL PATRAS

Το ξενοδοχείο Astir Hotel Patras, γνωστό απλά ως "Αστέρας", βρίσκεται στο πλέον ζωτικό σημείο της πόλης των Πατρών, στο κέντρο του λιμανιού, μεταξύ του σταθμού των ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ. Έχει συνδυάσει την παρουσία του με τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα της πόλης τις τελευταίες δεκαετίες.
Είναι το ξενοδοχείο που φιλοξενεί τη Λέσχη μας κάθε δεύτερη Τετάρτη και πλέον φέρει στην είσοδό του επί της Όθωνος - Αμαλίας το σήμα των LIONS και τις ώρες και ημερομηνίες που συνεδριάζουμε.

Οι Lions είναι ως γνωστόν κοσμοπολίτες και ταξιδεύουν συχνά. Η παρουσία του σήματός μας σε αυτό το τόσο πολυσύχναστο μέρος της πόλης, βοηθάει τους τυχόν επισκέπτες Lions να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Παράλληλα, αποτελεί μια διαφήμιση για το ίδιο το ξενοδοχείο, αφού ανήκει πια στην σειρά πολυτελών ξενοδοχείων που ανά τον κόσμο φιλοξενούν τις Ολομέλειες Λεσχών LIONS.



Κυριώτερη διαφήμιση αποτελεί όμως για το ξενοδοχείο η ικανοποίηση όλων μας από την άψογη συνεργασία, τόσο με το σύνολο του προσωπικού, όσο και κυρίως με τον Διευθυντή κύριο Αποστολόπουλο. Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία, ο οποίος κάνει τη ζωή μας συνεχώς και πιο εύκολη με την προθυμία του και την πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία του.

Κατόπιν τούτων ανεπιφύλακτα συστήνουμε τον "Αστέρα" ως το εξυπηρετικότερο ξενοδοχείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.