Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΝΕΑΣ ΛΕΣΧΗΣ LIONS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ - "ΦΑΡΟΣ"

Στην υπέροχη αίθουσα "Σαμοθράκη" του Ξενοδοχείου GRECOTEL - EGNATIA CLASSICAL***** στην Αλεξανδρούπολη, έλαβε χώρα, το βράδυ της 24ης Μαρτίου 2010, η Ιδρυτική Βραδιά της νέας Λέσχης LIONS Αλεξανδρούπολης - "ΦΑΡΟΣ".

Τα νέα μέλη είχαν διακοσμήσει ακόμη και τα τραπέζια για την εκδήλωση.

Ανάδοχος της νέας Λέσχης, η ιστορική Λέσχη LIONS Κομοτηνής - "ΟΡΦΕΥΣ" και η δραστήρια Πρόεδρός της L.Στέλλα Κατσανοπούλου. Η Λέσχη στήθηκε προ δύο ετών ως Branch και παρέλαβε τον Ιδρυτικό της Χάρτη μόλις συμπλήρωσε τον αριθμό των 21 μελών που απαιτούνται.


Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν Λέσχες από σχεδόν όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Από Θεσσαλονίκη, Καββάλα, Σέρρες, Δράμα και ασφαλώς από την Κομοτηνή. Της βραδιάς προήδρευσε ο θητεύων Κυβερνήτης Θ.117Β L.Αντώνιος Μιλάνος, επικουρούμενος από τον Β΄ Αντικυβερνήτη L.Κρητικό.

Ο Κυβερνήτης Θ.117Β παραδίδει "τιμής ένεκεν" το banner του στον Πρόεδρο της Λέσχης μας L.Μαγκαφά.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως μετά της συζύγου του, Ανώτατος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς μετά της συζύγου του, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωπος του Νομάρχου, πολλοί Πρόεδροι Συλλόγων, Οργανώσεων και Ομίλων της πόλεως. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην παρουσία του Προέδρου της Λέσχης LIONS Πατρών - "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ", ο οποίος κάλυψε τόση διαδρομή για να παρευρεθεί στην ίδρυση της νέας Λέσχης.

Ο L.Μαγκαφάς ανταλάσσοντας Banners με την Ιδρυτική Πρόεδρο της νέας Λέσχης L.Αμαλία Δούκα

Δείτε και το βίντεο:
http://www.thrakinet.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=2466:-lions-qq-&catid=1:2010-02-22-10-33-39&Itemid=100003

Στη νέα Λέσχη και τα ιδρυτικά της μέλη ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους, κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους, δυναμισμό και αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες για παροχή υπηρεσιών στον συνάνθρωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.