Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψηφιότητες
Οι Λέσχες LIONS είναι clubs. Αυτό σημαίνει πως, για γίνει κανείς Μέλος, πρέπει να του απευθυνθεί πρόσκληση από κάποιο ήδη Μέλος. Η διαδικασία που ακολουθείται μετά την αποδοχή της πρόσκλησης είναι απλή: Το υποψήφιο μέλος παρακολουθεί τις Ολομέλειες και τις δράσεις της Λέσχης για ένα εξάμηνο και κατόπιν, και εφόσον το επιθυμεί ακόμη, γίνεται μέλος της Λέσχης.

Η Λέσχη LIONS Πατρών «Αρέθας Πατρεύς» συνεδριάζει τακτικά κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 8:30 μ.μ.. Οι συνεδρίες είναι «ανοικτές» σε όλους τους Lions, τους φίλους της Λέσχης και τους προσκεκλημένους επισκέπτες.

Για όποιον ενδιαφέρεται για το λαϊονισμό εν γένει και για τη Λέσχη «Αρέθας» ιδιαιτέρως υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και περαιτέρω ενημέρωσης.
Ταχυδρομικά: Τ.Θ. 3074, Τ.Κ. 260 05, ΠΑΤΡΑ
Με SMS στο τηλέφωνο: 6909/572-210
Με e-mail: arethaspatreus@gmail.com

Αίτηση Βοήθειας
Οι ανωτέρω διευθύνσεις ισχύουν και για την περίπτωση που κάποιο φυσικό πρόσωπο ή φορέας της πόλης χρειαστεί βοήθεια πάσης φύσεως, ή επιθυμεί να φέρει εις γνώσιν της Λέσχης κάποιο πρόβλημα σε κοινωνικό, τοπικό ή ευρύτερο επίπεδο. Η Λέσχη είναι ανοικτή σε προτάσεις, ιδέες, προβληματισμούς. Άλλωστε σύνθημά μας είναι το: ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.