Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ

Σε μια σεμνή συνεστίαση που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου το βράδυ στο εστιατόριο ELIKI του φιλόξενου ξενοδοχείου ASTIR HOTEL PATRAS, η Λέσχη μας υποδέχθηκε με θέρμη ένα καινούργιο μέλος της, τον L.Γιώργο Τσουκάλη.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης ενώ διαβάζει τον Κώδικα Ηθικής των LIONS

Ανάδοχος του L.Τσουκάλη, ο Πρόεδρος της Λέσχης μας L.Μαγκαφάς. Έτσι Πρόεδρος της βραδιάς ανέλαβε ο Α΄Αντιπρόεδρος της Λέσχης L.Βασίλειος Γ. Παπαδόπουλος. Ο L.Τσουκάλης αρχικά επισκέφθηκε τη Λέσχη μας. Βρήκε την παρέα μας ενδιαφέρουσα και έκανε αίτηση για να εισέλθει ως μέλος. Η Λέσχη τον δέχθηκε ως παρατηρητή επί εξάμηνο και μετά το χρονικό διάστημα αυτό ενέκρινε την αίτησή του ομόφωνα.

Το λαϊονικό pin τοποθετείται για πρώτη φορά στο πέτο του νέου μέλους


Το βράδυ της Τρίτης και πριν σερβιριστεί το δείπνο, έλαβε χώρα η Τελετή Εισδοχής του νέου Lion στη Λέσχη μας. Η Τελετή Εισδοχής αποτελείται από τέσσερα μέρη. Στο πρώτο ο Πρόεδρος καλωσορίζει τους προσκεκλημένους, αναφέρεται στις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του μέλους και δίνει εντολή να ακουστούν για άλλη μια φορά οι Αντικειμενικοί Σκοποί των LIONS και ο Κώδικας Ηθικής της Οργάνωσης. Στο δεύτερο μέρος το νέο μέλος υπόσχεται να τηρεί τον Κώδικα Ηθικής, να παρευρίσκεται στις Ολομέλειες, Συνεστιάσεις και Συνεδριάσεις της Λέσχης και να μελετά τα προγράμματα προσφοράς του Διεθνούς Λαϊονισμού.

Ο Προεδρεύων L.Βασίλης Γ. Παπαδόπουλος εγχειρίζει το Banner της Λέσχης στο νέο μέλος

Στο τρίτο μέρος ο Ανάδοχος υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό του νέου μέλους και να τον συμβουλέυει κατά τη λαϊονική του πορεία και στο τέταρτο μέρος ο Ανάδοχος τοποθετεί το pin στο πέτο του νέου μέλους, ενώ ο Πρόεδρος του εγχειρίζει Καταστατικό, Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας, Banner της Λέσχης και Πιστοποιητικό Εισδοχής.



Αναμνηστική φωτογραφία. Αριστερά ο Ανάδοχος, στο κέντρο το νέο μέλος και δεξιά ο Προεδρεύων της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.