Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

L.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, το νέο μέλος της Λέσχης μας



Ο κύριος Γιώργος Τσουκάλης γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1987 στην Καλαμάτα. Είναι άγαμος. Έχει δύο αδελφές, την Αναστασία και την Ευθυμία. Ο πατέρας του Λυκούργος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η μητέρα του Γεωργία ασχολούνταν πάντοτε με την οικογένεια.

Τις εγκύκλιες σπουδές του ολοκλήρωσε αποφοιτώντας από το Γυμνάσιο Διαβολιτσίου. Ακολούθως φοίτησε στο 4ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Καλαμάτας, απ’ όπου και απεφοίτησε το 2006 έχοντας λάβει την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάσεων Κτηρίων.

Έπειτα το 2006-7 υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς. Αρχικά στο XI Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη και στη συνέχεια στο Κέντρο Εφοδιασμού Μεταφορών στη Σπάρτη και στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μαγείρων στο Γύθειο. Μετά τη μετάθεσή του στο 294ο Τάγμα Εθνοφυλακής Ρόδου, απολύεται από το XI Σύνταγμα Πεζικού, όπου και είχε καταταγεί.

Στη συνέχεια και, αφού κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας είχε εξοικειωθεί με τη μαγειρική, εισήλθε στο Τμήμα Βοηθών Μαγείρων του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Καλαμάτας, από το οποίο και κατόπιν εξετάσεων απεφοίτησε το 2008.

Έκτοτε έχει εργασθεί ως εκπαιδευόμενος αρχικά, ως βοηθός μάγειρας έπειτα, σε διάφορα εστιατόρια της Δυτικής Ελλάδος και κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς, όπως η Πύλος της Μεσσηνίας ή το Αργάσι της Ζακύνθου. Σήμερα εργάζεται σε γνωστό εστιατόριο της πόλης μας.

Για χρόνια υπήρξε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ολυμπιακός Διαβολιτσίου ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, ενώ δύο χρονιές έπαιζε ως αρχηγός. Στα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε πάντοτε με τα κοινά, με αποκορύφωμα το αξίωμα του Προέδρου του 15/μελούς μαθητικού συμβουλίου, το οποίο κατείχε επί διετία. Ως μέλος συμμετείχε επίσης για χρόνια και στο γνωστό παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα « Εν Χορώ » της Ελένης Γκλεγκλέ, οπότε είχε και την ευκαιρία να συμμετάσχει σε διάφορα ανά την Ελλάδα Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις. Από το 2008 είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Μέλπειας Μεσσηνίας, ενώ προ μηνών έγινε μέλος του Παμμεσηνιακού Συνδέσμου Πατρών.

Ομιλεί άριστα την αγγλική και είναι εξοικειωμένος χρήστης ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Είναι φυσιολάτρης και του αρέσει να πεζοπορεί και να κυνηγά πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον. Είναι λάτρης του καλού φαγητού και των ταξιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.