Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ Α΄ ΛΑΪΟΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της 25ης Απριλίου το Α΄Λαϊονικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης, το οποίο διοργάνωσε στο φιλόξενο ASTIR HOTEL PATRAS η Λέσχη LIONS Πατρών - "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ" υπό την αιγίδα της Επιτροπής Λαϊονικής Επιμόρφωσης του Θ.117Α.


Οι εισηγητές του Σεμιναρίου έμπειροι προηγούμενοι Κυβερνήτες L.Χάρη Ζαχαριάδου και L.Δημοσθέσης Τσαγκαράτος.

Το Σεμινάριο έλαβε χώρα κατόπιν προτροπής του Κυβερνήτου L.Ν.Σεβρισαριανού και έπειτα από συνεννόηση με την Επιτροπή Λαϊονικής Επιμόρφωσης του Θέματός μας. Εισηγητές του Σεμιναρίου ήταν οι έμπειροι Κυβερνήτες L.Χάρη Ζαχαριάδου P.C.C. και L.Δημοσθένης Τσαγκαράτος P.C.C. Το Σεμινάριο παρακολούθησαν Αξιωματούχοι, εκλεγμένοι Αξιωματούχοι και Μέλη και των δύο Λεσχών των Πατρών.


Άποψη του "μεικτού" ακροατηρίου, που απετελείτο από Μέλη και των δύο Λεσχών της Πάτρας.

Συγκεκριμένα παρέστησαν ο Πρόεδρος της Λέσχης Πατρών, η Α΄ Αντιπρόεδρος, η Πρόεδρος Επιτροπής Μελών και οι εκλεγμένες Γραμματεύς και Ταμίας. Από τη Λέσχη ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ ο Πρόεδρος, ο εκλεγμένος Πρόεδρος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, οι εκλεγμένοι Γραμματέας και Ταμίας και αρκετά Μέλη.

Η L.Ζαχαριάδου ανέπτυξε σε ομιλία της την ιστορία της ίδρυσης και εξάπλωσης του Λαϊονισμού Διεθνώς και στον ελλαδοκυπριακό χώρο, ενώ ο L.Τσαγκαράτος ανέπτυξε σκέψεις επί του προγράμματος Συγκράτησης Μελών στις Λέσχες μας. Ακολούθησε συζήτηση επί των εισηγήσεων, αλλά και άλλων Λαϊονικών ζητημάτων και το Σεμινάριο έκλεισε με τη χορήγηση πιστοποιητικών παρακολούθησης και με μια κούπα καφέ, ως αποζημίωση των συμμετεχόντων.


Αναμνηστική φωτογραφία των εισηγητών πλαισιούμενων από τον Πρόεδρο και τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Λέσχης LIONS Πατρών - "ΑΡΕΘΑΣ ΠΑΤΡΕΥΣ"

Αξιωματούχοι της Λέσχης LIONS Πατρών εξέφρασαν την φιλοδοξία να προβούν και αυτοί σε αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα Μέλη τους και συνεχάρησαν τη Λέσχη μας για την πρωτοβουλία της και τους ομιλητές για τις εισηγήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.