Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ LIONS ΣΤΟ ΣΙΔΝΕΫ



Η πόλις του Σίδνεϋ στην μακρυνή Αυστραλία θα φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσής μας. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 28 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου 2010 και αναμένεται να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, αφού τόσο η συμμετοχή των αδελφών LIONS από όλον τον Κόσμο θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όσο και η λαμπρότητα των εκδηλώσεων - με αποκορύφωμα την Μεγάλη Παρέλαση των Εθνών - θα είναι εντυπωσιακή.

Στην Αυστραλία η πρώτη Λέσχη ιδρύθηκε το 1947, ενώ το 1952 ιδρύθηκε και η πρώτη Λέσχη του Σίνδεϋ. Σήμερα λειτουργούν 1.340 Λέσχες σε ολόκληρη την Αυστραλία και τα Μέλη τους ξεπερνούν τις 28.000!

Η ελλαδοκυπριακή αποστολή αναμένεται επίσης ευάριθμη, τόσο γιατί οι τιμές στις πτήσεις θα είναι χαμηλότερες λόγω εποχής, όσο και για το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες έχουμε συγγενείς στην Αυστραλία και το Διεθνές Συνέδριο θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους δούμε από κοντά.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.lions2010.com/

2 σχόλια:

  1. Η Ταξιδιωτική εταιρεία Fevgodiakopes.com με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ και του Διευθύνων Συμβούλου δίνει εκπτώσεις σε όλα τα μέλη και τις Λέσχες Lions μέχρι 75 % σε όλες τις υπηρεσίες μας για το Διεθνές Συνέδριο των lions Clubs στο Σύδνευ της Αυστραλίας .
    http://www.fevgodiakopes.com/page-gr.php?page_id=815

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΟΣΜΙΟΥ ΥΦΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.